[O1] Oświetlenie pokręteł od nawiewu powietrza, stref nawiew

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • olejek
    Ambiente
    • 2006
    • 121

Zamieszczone przez Maicroft
    dadrl, Ciekawe gdzie ten sport uprawiasz, bo sorry, ale do ZADNYCH zawodow nie wystartujesz bez niego. I jeszcze inne ciekawe obostrzenia, ale wiesz lepiej niz ja, wiec nie bede mowic.

No chyba ze jazda wokol stawu, aby okazac jaki to mega sprzet mamy przed laskami. :lol:

Zycze gumowych kamieni :diabelski_usmiech
    Widziałeś kiedyś biegacza w kasku? LOL

[ Dodano: Sro 21 Lip, 10 14:22 ]
    Zamieszczone przez Sev
    Nie odpowiadasz na pytanie. Jeżeli nie wiesz, napisz nie wiem i nie unoś się bo takim komentarzem tylko siebie stawiasz w złym świetle i utwierdzasz innych w przekonaniu że jesteś kimś kto wie lepiej i tylko jej racja jest słuszna. Więcej dystansu i luzu a czasem dostrzeżesz coś więcej niż własną ideologię.

To tyle z mojej strony dziękuję za ... powiedzmy dyskusję.
    Odpowiedziałem na pytanie, tylko ty tego nie załapałeś, jak mi przykro.
    Powiem więc prościej: nie interesuje mnie ilu..., bo takie rozważania byłyby tylko usprawiedliwieniem patologii, jaką jest nakaz jazdy na światłach w dzień.
    Rowerzysta, pieszy, każdy normalny człowiek ma prawo oczekiwać, że jest w dzień WIDOCZNY, bo nie żyje na Księżycu ani na Marsie tylko na Ziemi, gdzie widoczność w dzień jest naturalną sprawą od milionów lat.
    Chcesz jeszcze bardziej obrazowo? To wprowadźmy prawo pozwalające na gwałcenie kobiet na ulicy, a ja będę liczył te, które nie zadbały o to, żeby ich nie zgwałcono.
    Może wśród nich będzie ktoś z twojej rodziny, a może będzie w tej drugiej grupie. Na pewno nie chciałbyś się przekonać.
    http://keeprockin.art.pl/‎
  • kajacek
    Drive
    • 2005
    • 66

mam pytanie, czy te pokrętła (od ustawiania stref nawiewu, siły nawiewu i temperatury nawiewu) są podświetlane???

Nie zwróciłem na to uwagi wcześniej, a teraz ktoś mi powiedział, że powinny być podświetlone (u mnie nie świecą)... A nie mogę nic znaleźć w instrukcji do skody...

Jeśli powinny być podswietlone, to jak można się do tych żarówek dostać i jaki bezpiecznik jest na tym obwodzie???

Skoda Octavia 1,9 TDI ASV 110 KM z roku 2004 ...

Komentarz

• koja86
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 3178

Są podświetlane wyciąga się środkowe pokrętło jest tam żarówka chyba 5W lub 3W coś w tym stylu. Kombinerki do ręki i przez szmatę ciągnij do siebie.
      Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• Misiek_Gdańsk
        Ambiente
        S_OCP Member
        • 2008
        • 124
        • Renault
        • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Szukanie nie gryzie tutaj

Komentarz

• kajacek
          Drive
          • 2005
          • 66

Zamieszczone przez koja86
          Są podświetlane wyciąga się środkowe pokrętło jest tam żarówka chyba 5W lub 3W coś w tym stylu. Kombinerki do ręki i przez szmatę ciągnij do siebie.
          Dzięki - sprawdzę

Komentarz

• pemo23
            Drive
            • 2008
            • 78

Jest tam pod środkowym pokrętłem żaróweczka 5W trzeba tylko mocno złapać i pociągnąć pokrętło do siebie.
            Skoda Octavia 1.9 TDI

Komentarz

• firmek
              Rider
              • 2008
              • 477

Zciagniecie pokretla to niestety dopiero poczatek. O ile z pokretlem poszlo mi szybko to nad zarowka mocno sie naklolem. Polecam pensete i jakis kawalek materialu ktorym mozna owinac zarowke, potem lapie sie penceta za ten material z boku zarowki, tak by ja tym materialem zcisnac i powoli ruszajac na boki zarowka jakos wyjdzie. W kazdym razie powodzenia

Komentarz

Pracuję...